Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Data Center

Data CenterBekijk producten


Ratio Electric levert oplossingen voor de energieverdeling in Data Racks. Onze PDU's (Power Distribution Units) zijn modulair opgebouwd en kunnen worden voorzien van modules voor het meten en schakelen van stroom. Daarnaast hebben we een uitgebreid programma van netsnoeren specifiek voor Data Racks.

Office & Installation

Industrial & OfficeBekijk producten


Ratio Electric is een toonaangevende en innovatieve producent en leverancier van netsnoeren, snoerstellen, (tafel)contactdozen, stekers, koppelingen, connectoren en andere netspanning componenten. Door onze grote voorraad van zowel locale als internationale uitvoeringen kunnen we snel leveren.

Marine

MarineBekijk producten


Ratio Electric ontwikkelt en maakt innovatieve walstroom aansluitingen en systemen voor de jachtbouw en andere vaar- en voertuigen. Ieder product dat we maken, van de robuuste aansluitkabels en roestvrijstalen inlets tot de uitgebreide range accessoires, is ontworpen voor de praktijk en zodoende stijlvol, functioneel en veilig.

E-Mobility

E-MobilityBekijk producten


Ratio Electric ontwikkelt en produceert hoogwaardige connectie en laadsystemen voor het opladen van elektrische voertuigen. Onze producten zoals laadkabels en thuisladers zijn volgens de nieuwste IEC 61851 en IEC 62196 standaard.

Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist.